Tervetuloa kuuntelemaan Taidan podcastia!

Kiva, että olet täällä kuuntelemassa Taidanin omaa podcastia. Podcastissa keskustelemme työstä ja työn tulevaisuudesta. Haastateltavina meillä on asiantuntijavieraita eri aloilta.

Taidan-podcastin tulevia vieraita:

  • Ville Ojanen, Academy of Brain
  • Tarja Ihalainen, Teknologiateollisuus

Taidan-podcastin sai vieraakseen Sitralta oppimisen ja kokeilemisen asiantuntijan Milma Arolan. Milmalla on monipuolista kokemusta organisaatioiden ja henkilöstön kehittämisestä ja hän on työskennellyt erityisesti poikkihallinnollisten kokeilujen parissa.

Podcastissa selviää muun muassa, miten kokeilevaa kehittämistä voi toteuttaa ja miten omaa oppimista voisi hahmottaa helpommin.

Taidan-podcast vieraili Hyvinkään Aseman koululla keskustelemassa rehtori Jari Laukkasen kanssa rehtorin työstä ja johtajuudesta koulumaailmassa. Lue Jarin ajatuksista lisää blogistamme.

Taidan-podcast sai vieraakseen suomalaisen työelämän timanttisen asiantuntijan Citeran Antti Ahon. Antilla on lähes 30 vuoden kokemus suomalaisesta liike-elämästä ja hän teki pitkän työuran Trainers’ Housessa, jossa hän oli viimeisimmäksi yrityksen varatoimitusjohtajana.

Podcastissa selviää muun muassa, mikä on Antin johtavia periaatteita elämässä ja kuinka lentokoneen ohjaamossa istuva konsultti huomioidaan 8 tunnin lennon ennakkovalmisteluissa.

Turkka Kuusisto vieraili Taidan-podcastissa keskustelemassa tämän päivän työelämästä ja johtamisesta. Turkalla on johtamisesta 14 vuoden kokemus erilaisissa tulosvastuullisissa johtotehtävissä. Tällä hetkellä Turkka on Postin postipalveluiden johtaja ja johtoryhmän jäsen.

Taidan-podcast sai vieraakseen Huutjärven koulun rehtorin Sari Hakulisen. Podcastissa pureudutaan kouluun ja koulumaailmaan erityisesti johtamisen näkökulmasta. Oman johtamisfilosofiansa Sari tiivistää lasten ja nuorten näkökulmasta: ”Oppilas on ykkönen myös johtamisnäkökulmasta. Nimenomaan ne lapset ja nuoret tekevät tästä työstä aika oikeastaan ihanan työn. Oppilaat tuovat sitä voimaa, yhteisöllisyyden tuntua ja meidän koulun henkeä tähän työhön.”